http://showbizznet.nl

Ons team

Karst-Jan Wiegman
Hoofdredacteur

Ik ben een journalist met meer dan 12 jaar ervaring en ben gespecialiseerd in het schrijven over onderwerpen die te maken hebben met zaken, economie en politiek. Grondig, ijverig en meester van het geschreven woord. Met meer dan tien jaar ervaring in journalistiek en public relations, heb ik de vaardigheden en expertise om u te helpen uw verhaal te vertellen. Ik schrijf voor de kost - als ik geen les geef of onderzoek doe.

Twan Berger
Editor

Ik schrijf al meer dan 10 jaar nieuws, opinies en commentaren. Ik heb de meest prestigieuze prijs in de journalistiek - de Pulitzer Prize. Ik publiceer al meer dan 10 jaar artikelen van hoge kwaliteit. Ik ben een aardige vent en mijn artikelen zijn ook leuk. De schrijver en spreker in het openbaar die op 1 april 2008 begon met het schrijven van een dagboek en nooit meer is gestopt.

Naut Teunissen Hallink
Auteur

Ik ben een behoorlijk goede luisteraar en ik ben ook een probleemoplosser. Ik heb ervaring met het werken met allerlei soorten startups en ik zou graag uw bedrijf helpen groeien. Ik ben een consultant met meer dan 10 jaar ervaring in verschillende sectoren. Ik hou van wat ik doe en van de mensen met wie ik werk. Ik schrijf Groot Nieuws.

Hein Tooren
Auteur

Ik ben een fulltime auteur. Ik schrijf vooral over eten, spiritualiteit en mijn persoonlijke ervaring met het leven met kanker. Ik schrijf boeken over de gekke dingen die mij en mijn vrienden in ons dagelijks leven overkomen. Ik ben net klaar met mijn tweede jaar van de universiteit en ik heb nu zomervakantie, dus ik heb veel tijd om te schrijven.