http://showbizznet.nl

Wereldwijde Colite ulcerativa-marktgroeifactoren, productsoorten en toepassing per regio Analyse en voorspelling tegen 2024

Het rapport Colite ulcerativa-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14098962

Marktoverzicht:
-De colitis ulcerosa markt werd gewaardeerd op USD 6,854.47 miljoen in 2018, en zal naar verwachting ook een CAGR van 4,86% te registreren tijdens de prognoseperiode (2019-2024). Colitis ulcerosa (UC) is de meest voorkomende vorm van inflammatoire darmziekten waarbij verschillende mensen treft. Vanuit een mondiaal perspectief, een aantal onderzoeken in 2018 hebben gemeld jaarlijkse incidentie van UC variërend 0,5-24,5 gevallen per 100.000 mensen. Aan de andere kant, zijn incidenten is toegenomen in Azië en Zuid-Europese landen. In de Verenigde Staten, UC treft naar schatting 500.000 mensen en is de oorzaak van 250.000 doktersbezoeken en 30.000 ziekenhuisopnames per jaar. UC heeft een ongelijke aanwezigheid in belangrijke geografische regio’s over de hele wereld. Het is gebruikelijk in het grootste deel van Europa en Noord-Amerika en ongewoon in de meeste ontwikkelingslanden Aziatische landen. UC komt vaker voor bij mannen en heeft een regionale noord-to-zuiden variatie. Een mogelijke verklaring is de verschillen in de blootstelling aan ultraviolet licht, waardoor relatieve vitamine D in landen dichtbij de Arctische. Mensen die in de lagere breedtegraden wonen hebben meer kans op het ontwikkelen van UC dan die in hogere breedtegraden.
-Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), in 2015, 1,3% van de Amerikaanse volwassenen (3 miljoen) gemeld dat ze werden gediagnosticeerd met IBD (ofwel de ziekte van Crohn of UC). Dit was een grote toename van het aantal van 1999 (0,9% of 2 miljoen volwassenen). Volgens een artikel gepubliceerd in Pubmed, de hoogste prevalentie-waarden waren in Europa (UC – 505 per 100.000 mensen in Noorwegen, de ziekte van Crohn – 322 per 100.000 mensen in Duitsland) en Noord-Amerika (UC – 286 per 100.000 mensen in de Verenigde Staten , de ziekte van Crohn – 319 per 100.000 mensen in Canada). De hoge prevalentie van de ziekte is het besturen van de markt.

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14098962

Colite ulcerativa-markt door bedrijven:
– AbbVie Inc.
– Bausch Health Companies Inc. (Salix Pharmaceutical)
– Boehringer Ingelheim GmbH
– Johnson and Johnson
– Merck & Co.
– Novartis AG
– Shire
– Takeda Pharmaceuticals
– Teva Pharmaceuticals Ltd
– Pfizer Inc.

Principais Tendências de Mercado:

Segmento Proctitis -Ulcerative é esperado para experimentar um crescimento mais rápido durante o período de previsão

proctite -Ulcerative é um dos tipos de colite ulcerosa. Considera-se como manifestação inicial da colite ulcerosa, em que ulcerações finas nos forros internos de mucosa do intestino grosso são vistos. A pesquisa foi realizada por NIH, em 2016, para compreender a prevalência da doença, o que deu resultados, tal como 25% dos pacientes pediátricos estudados tinham a doença, e 17 a 21% dos pacientes adultos tinham proctite ulcerosa. De acordo com esses dados obtidos pela pesquisa, NIH afirmou que houve um aumento no número de pacientes que sofrem de proctite ulcerativa, em comparação com os anos anteriores. Assim, este segmento, por tipo de doença, acredita-se experimentar um crescimento no futuro.

-North América Região detém a maior quota de mercado da colite ulcerosa mercado atualmente e acredita-se seguir a mesma tendência ao longo do período de previsão

-North América é esperado para liderar o mercado colite ulcerativa, devido à presença de jogadores-chave e aumento da prevalência da doença na região, juntamente com o financiamento contínuo para o desenvolvimento de novas terapias para o tratamento da doença.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14098962

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio’s die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/14098962

Gedetailleerde TOC van wereldwijde Colite ulcerativa-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de Colite ulcerativa-markt
5. Marktdynamiek van Colite ulcerativa Market
6. Wereldwijde Colite ulcerativa-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde Colite ulcerativa-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde Colite ulcerativa-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de Colite ulcerativa-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….