http://showbizznet.nl

Wereldwijd Fragatas militares-marktoverzicht, kostenstructuuranalyse, groeimogelijkheden en prognose tot 2024

Het rapport Fragatas militares-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244904

Marktoverzicht:
-De militaire fregatten markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van meer dan 3,5% in de prognoseperiode.
– Ontwikkeling en aanschaf van nieuwe fregatten hebben opgedaan belang in de afgelopen jaren als gevolg van de toenemende grensgeschillen en territoriale conflicten op zee. Deze behoefte is een van de belangrijkste factor die leidt tot de groei van het fregat markt tijdens de prognoseperiode.
– De vervanging programma’s van de landen om de huidige verouderende vloot van de bestrijding van schepen met moderne detectie en wapensystemen uitgerust fregatten die anti-schip, anti-onderzeeër en air-defensiecapaciteit is het voortbewegen van de groei van de markt te vervangen <.

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14244904

Fragatas militares-markt door bedrijven:
– BAE Systems plc
– Fincantieri S.p.A.
– Naval Group
– Damen Schelde Naval Shipbuilding
– Lürssen
– thyssenkrupp AG
– United Shipbuilding Corporation
– Rosoboronexport
– General Dynamics Corporation
– Lockheed Martin Corporation
– Austal
– China State Shipbuilding Corporation

Principais Tendências de Mercado:

-Desenvolvimento de novas fragatas é esperado para impulsionar o crescimento do militar Fragatas Mercado

-Desenvolvimento de novas fragatas é um dos principais fatores no mercado fragatas militares. Com a concentração principal em altas capacidades de detecção letais e baixos das fragatas, desenvolvimento de fragatas está pegando ritmo ao longo dos últimos anos. Os EUA são um dos países mais importantes que está em desenvolvimento de novas fragatas. Seu novo programa de mísseis guiados fragata FFG (X) está em andamento e prevê a construção de cerca de 20 fragatas FFG (X) de próxima geração até 2030. A Marinha dos EUA selecionou cinco construtores navais: Austal EUA, Fincantieri SpA, General Dynamics, Huntington Ingalls Indústrias e Lockheed Martin e está atualmente avaliando seus projetos. Ele tem a intenção de adjudicar o contrato para a primeira fragata em 2020. Da mesma forma, o Reino Unido está atualmente avaliando BAE Systems, Babcock e Atlas Elektronik UK para o projeto, desenvolvimento e fabricação de seus fragata 31e novo tipo que se destina a entrar em serviço na década de 2020 juntamente com o mais capaz Tipo 26 fragata. Esses novos programas irão impulsionar o crescimento do mercado de fragatas militares durante o período da previsão.

-Ásia Região do Pacífico para experimentar o maior crescimento durante o período previsto

região -Ásia Pacífico está prevista para ter o maior crescimento durante o período de previsão. As tensões aumentaram entre os países da região e as tensões entre China e Índia têm levado os países a aumentar seus gastos militares da região e é um dos principais fatores impulsionando o crescimento do mercado durante o período de previsão. Os países como a Coreia do Sul, Austrália, Índia, China e Indonésia estão investindo no desenvolvimento, construção e aquisição de novas fragatas nesta região. No final de 2018, Goa Estaleiro da Índia Limited (GSL) assinaram um USD 500 milhões com Rosoboronexport da Rússia ao indigenously fabricar duas fragatas furtivos com a transferência de tecnologia. Da mesma forma, sob MAR 5000 Fase 1 do projeto da Austrália (Future Projeto Fragata), o país assinou um acordo com BAE Systems valor de US $ 26 bilhões para tomar a entrega de nove high-end fragatas de guerra anti-submarino até o final da próxima década. Além disso, a presença de empresas de construção naval como Austal, China State Shipbuilding Corporation, e Hyundai Heavy Industries (HHI) também está apoiando esse crescimento.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244904

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio's die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/14244904

Gedetailleerde TOC van wereldwijde Fragatas militares-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de Fragatas militares-markt
5. Marktdynamiek van Fragatas militares Market
6. Wereldwijde Fragatas militares-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde Fragatas militares-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde Fragatas militares-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de Fragatas militares-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….