http://showbizznet.nl

Wereldwijde Sports Medicine-markt 2021-2027: onderzoek naar omvang, aandeel, opkomende trends, vraag, inkomsten en prognoses

Het rapport Sports Medicine-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244484

Marktoverzicht:
-De sportgeneeskunde markt zal naar verwachting een CAGR van 7,5% te registreren tijdens de prognoseperiode (2019-2024). Bepaalde factoren die het stimuleren van de markt, zoals de toenemende last van sportblessures, consistente innovatie van nieuwe producten en behandelingen, en de stijgende vraag naar minimaal invasieve ingrepen.
-Sports verwondingen omvatten stammen en verstuikingen, spondylolyse en spondylolisthesis, stingers, schijf letsel, en de ziekte van Scheuermann. Volgens de sportblessure Stanford kinderen gezondheid statistieken, in de Verenigde Staten, ongeveer 30 miljoen kinderen en tieners deel te nemen aan een of andere vorm van georganiseerde sport. Meer dan 3,5 miljoen gewonden zich elk jaar in de Verenigde Staten, die een verlies van tijd van de deelname ervaren door de deelnemers veroorzaken. Bijna een derde van alle letsels opgelopen in de kindertijd zijn sportblessures.
-Similarly, de Europese landen hebben een grote populatie die zich bezighouden met diverse sporten, zoals voetbal, basketbal, volleybal, klimmen, varen, fiets, auto racen, enz., Die een inherent risico op ernstig letsel of slijtage te dragen, als gevolg van extreme trainingsprogramma’s. Er wordt geschat dat ongeveer zes in 1000 onbedoeld dodelijke verwondingen kan worden toegeschreven aan sporten zoals klimmen, watersporten, of paard en verwante sport (ruitersport).
-Over 4,5 miljoen mensen, 15 jaar en ouder, zijn in het ziekenhuis behandeld voor een sportblessure (zoals gedefinieerd door de EU IDB catalogus van sport). Volgens de statistieken, ongeveer 25% van sportblessures invloed op de 15-24-jarige categorie. Team balsporten, een belangrijk segment van de sportieve categorie in Europa, goed voor ongeveer 40% van alle in ziekenhuizen behandelde sportblessures. Afgezien van de EU IDB, volgens de Stop sportblessures, Youth Sports Injury Statistics 2016, ongeveer 40% van alle sport-gerelateerde verwondingen in ziekenhuizen behandeld zijn voor kinderen in de leeftijdsgroep van 5-14 jaar.
-Moreover, trends suggereren dat de incidentie van letsels zullen naar verwachting aanzienlijk toenemen in de komende jaren. Bovendien wordt de snelheid van de schade zal naar verwachting toenemen in de zich ontwikkelende deel van de wereld, zoals sport en lichamelijke activiteiten wint aan betekenis in de regio. De huidige hoge koers van de schade in de ontwikkelde landen, samen met een verhoogde incidentie van letsel in ontwikkelde en ontwikkelingslanden, zal naar verwachting de sportgeneeskunde markt over de hele wereld te drijven.

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14244484

Sports Medicine-markt door bedrijven:
– Arthrex Inc.
– CONMED Corporation
– Johnson & Johnson
– Medtronic PLC
– Mueller Sports Medicine Inc.
– Performance Health
– Smith & Nephew
– Stryker Corporation
– Wright Medical Group
– Zimmer Biomet Holdings Inc.

Principais Tendências de Mercado:

-Implants devem crescer em ritmo mais acelerado no segmento de produtos

-Sob lesões esportivas sub-segmento do mercado estudado, houve uma evolução contínua para o desenvolvimento de implantes reabsorvíveis. A utilização de processos de artroscopia e implantes reabsorvíveis são bastante comuns para o tratamento de lesões desportivas, para a fixação do enxerto seguro.

-As empresas estão avançando sua tecnologia no polímero absorvível, tal como o desenvolvimento de materiais compostos de polímero de cálcio para um número de vantagens em relação a ressonância magnética de imagem, a contaminação de metal, e uma melhor cura, ao longo de um período de tempo. Nas principais lesões esportivas, menisco lágrimas são muito comuns, onde muitas vezes a substituição total do joelho é considerado para o tratamento. No entanto, em relação aos mesmos, os implantes de ativos tem feito avanços significativos com a sua NUsurface menisco Implant, para o tratamento da dor no joelho persistente.

-RTI cirúrgica é outra importante empresa avançando no osso e tecido para implante de enxertos naturais, e os tempos mais rápidos na sala de operações. As tecnologias de metal e sintéticos para procedimentos de implantes têm sido usadas por muitos anos, onde uma despesa significativa ocorre no R & D de uma empresa. Implantes garantir uma parcela significativa dos negócios da empresa, principalmente envolvidos em lesões esportivas e de medicina. Com um grande segmento da população americana e europeia envolvidos nos esportes em todas as idades, a demanda deve mostrar um aumento consistente. Devido ao crescimento da população de renda média, com maior despesas de saúde e conscientização sobre medicina esportiva em cada país, o mercado deverá registar uma taxa de crescimento maior durante o período da previsão.

-Estados Unidos domina o mercado na Região da América do Norte e está prevista para seguir a mesma tendência no futuro

-O Estados Unidos tem a maior participação no mercado, principalmente devido à alta freqüência de lesões esportivas que ocorrem na região. Cerca de 30 milhões de crianças e adolescentes no país participar de alguma forma de esportes organizados.

-De acordo com relatório de Saúde Infantil de Stanford, mais de 3,5 milhões de lesões ocorrem nos Estados Unidos a cada ano, o que resulta em perda de tempo de participação. Um terço das lesões que ocorrem na infância estão relacionadas com o desporto, entre os quais, entorses e distensões são os mais comuns.

-Around 21% de todas as lesões cerebrais traumáticas entre crianças americanas são de actividades desportivas e recreativas. Lesões no joelho (síndrome femoropatelar), ombro, cotovelo, ciática, e distensão muscular (músculo ou tendão) são os mais lesões esportivas comuns no país.

-Em fevereiro 2017, Smith & Nephew PLC entrou em um acordo com a Folha de Saúde, um desenvolvedor com sede na Califórnia de um sistema de monitoramento de pacientes sem fio exclusivo para a prevenção de lesões. Este acordo permite o uso desta tecnologia por uma base de clientes em todo o país. LEOMO Inc., uma empresa sediada em San Diego, firmou uma parceria com a medicina desportiva e biomecânica pesquisadores, a fim de validar que o seu produto, TYPE-R, pode oferecer benefícios na identificação, respondendo a e evitando lesões em atletas, especialmente em ciclistas competitivos, triatletas e treinadores. Com lesões muitas esportivas e grandes jogadores envolvidos na pesquisa ativa, o mercado de medicina esportiva nos Estados Unidos deve crescer durante o período de previsão.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244484

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio’s die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/14244484

Gedetailleerde TOC van wereldwijde Sports Medicine-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de Sports Medicine-markt
5. Marktdynamiek van Sports Medicine Market
6. Wereldwijde Sports Medicine-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde Sports Medicine-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde Sports Medicine-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de Sports Medicine-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….
Our Other Reports:
– Sheepskin Boot Market = www.ktvn.com/story/43259106/global-sheepskin-boot-market-trends-with-supply-chain-analysis-industry-active-participants-alternative-analysis-impact-of-covid-19-from-the
– Zigbee Enabled Devices Market = www.marketwatch.com/press-release/global-field-effect-rectifier-diodes-market-2021-outlook-to-2027-top-companies-in-market-trends-growth-factors-and-details-for-business-development-2021-04-07
– Automotive Water Pump Gasket Market = www.marketwatch.com/press-release/pvc-material-in-electric-and-electronic-cable-market-overview-industry-top-manufactures-market-size-industry-growth-analysis-forecast-2027-2021-04-05
– Tunicamycin Market = www.marketwatch.com/press-release/vehicle-license-plate-recognition-market-research-growth-opportunities-key-players-outlook-and-forecasts-report-2021-2025-2021-04-09
– FRABS Market = www.thecowboychannel.com/story/43165938/frabs-market-2021-covid-19-impact-global-industry-size-segments-share-and-growth-factor-analysis-research-report-2026