http://showbizznet.nl

Wereldwijde Filipinas sementes de arroz híbrido-markt 2021-2027: onderzoek naar omvang, aandeel, opkomende trends, vraag, inkomsten en prognoses

Het rapport Filipinas sementes de arroz híbrido-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244713

Marktoverzicht:
-De Filippijnen markt voor hybride rijstzaden is naar verwachting een CAGR van 5,1% te registreren, in de prognoseperiode (2019-2024). Hoewel het gebied onder rijstoogst daalde in 2016, meer dan 2015, had het gebied uitgebreid tot 4,8 miljoen hecatre te bereiken in 2018. De productie gebied van hybride rijst in de Filippijnen is nog steeds vrij laag (ongeveer 200.000 ha), in vergelijking met een aantal van de naburige landen, zoals Vietnam en Indonesië. Hoewel het land is een van de grootste afnemers van rijst wereldwijd, is het nog steeds een netto-importeur van de grondstof. Dit is de reden dat het land is gericht op het stimuleren van de binnenlandse productie van rijst door de invoering van hybride zaden.

-De markt voor hybride rijst is op de stijging in de Filippijnen. Omdat de overheid te duwen in de richting van het verhogen van het gebied onder hybride rijst, is het proberen om de methode aanschaf van hybride rijst te veranderen, met het oog op een betere kwaliteit van hybride zaden te verstrekken aan de boeren.

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14244713

Filipinas sementes de arroz híbrido-markt door bedrijven:
– Bayer Crop Science Inc.
– Bioseed Research Philippines Inc.
– Advanta Limited
– Pioneer Hi-Bred Philippines Inc.
– SL Agritech Corporation

Principais Tendências de Mercado:

-Aumentar iniciativas governamentais, como a Food Staples A auto-suficiência Programa

-Arroz é uma colheita de alimento importante, bem como uma fonte de subsistência nas Filipinas. As entradas da “Suficiência Programa Alimentar Staples 2011-2016” revela que mais de dois milhões de famílias estão envolvidas em agricultura e comércio de arroz à base para viver no país. O relatório também menciona que cerca de 45% da ingestão de calorias dos filipinos vem de arroz. As importações de arroz subiu, devido ao crescimento da população e aumento da renda, especialmente entre os grupos de consumidores de baixa renda. Importações como uma proporção do consumo escalado para 16,4% em 2006-2010, a partir de menos do que 1,4% em 2000 do. Estes escassez de oferta e instabilidade de preços pode ainda ter implicações graves para a pobreza ea fome no país. Assim, a fim de abordar estas escassez de oferta, o governo tomou uma iniciativa chamada Food Staples A auto-suficiência do Programa (FSSP) para aumentar a produtividade agrícola global, a fim de alcançar a meta nacional de auto-suficiência. Esta política desde que os produtores de arroz de um estábulo e ambiente remuneradores, que permitam a investir em uma maior produtividade agrícola. Enquanto o arroz é o foco principal do FSSP, outros grampos igualmente saudáveis ??também estão incluídos no programa.
A adopção -aumento para Variedades moderna do arroz

-Mais dos anos, as inovações tecnológicas têm se destacado na produção de arroz nas Filipinas. O estabelecimento de duas instituições de arroz de P & D, a saber, o Instituto Filipino de Pesquisa do Arroz (PhilRice) e do International Rice Research Institute (IRRI), abriu o caminho para um extenso desenvolvimento de tecnologias modernas de arroz nas Filipinas. De acordo com a International Data Instituto de Pesquisa do Arroz verso análise, a escolha de uma variedade de arroz para plantar depende de muitas razões, incluindo alto rendimento, a taxa de maturidade mais rápido, recuperação alta de moagem, e teor de amilose intermediária. Além disso, no início dos anos 2000, a área total de arroz plantados com variedades modernas foi de 75% em ambas as áreas irrigadas e de sequeiro, que aumentou para 100% em 2003. Este ainda caiu para 88%, em 2016. Esta forte queda é atribuída principalmente às variedades modernas (desenvolvidos em 2016) que não conseguiram cumprir as escolhas rendendo desejadas dos agricultores.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244713

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio’s die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 3250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/14244713

Gedetailleerde TOC van wereldwijde Filipinas sementes de arroz híbrido-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de Filipinas sementes de arroz híbrido-markt
5. Marktdynamiek van Filipinas sementes de arroz híbrido Market
6. Wereldwijde Filipinas sementes de arroz híbrido-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde Filipinas sementes de arroz híbrido-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde Filipinas sementes de arroz híbrido-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de Filipinas sementes de arroz híbrido-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….
Our Other Reports:
– Fixed Beam Expanders Market = www.ktvn.com/story/43257416/fixed-beam-expanders-market-outlook-2026-market-trends-segmentation-market-growth-and-competitive-landscape
– Fluorocarbon Surfactants Market = www.ktvn.com/story/42999228/fluorocarbon-surfactants-market-size-share-supply-demand-segments-and-forecast-2020-2024
– Car Temperature Sensor Market = www.marketwatch.com/press-release/global-isolation-hangers-market-2021-key-players-industry-overview-supply-chain-and-analysis-to-2027-2021-04-05
– Cyprosin Market = www.marketwatch.com/press-release/global-air-suspension-systems-market-overview-cost-structure-analysis-growth-opportunities-and-forecast-to-2026-2021-04-08
– Leisure Boat Marine Coatings Market = www.thecowboychannel.com/story/43152604/global-leisure-boat-marine-coatings-market-2021-share-size-regional-trend-future-growth-leading-players-updates-industry-demand-current-and-future