http://showbizznet.nl

Wereldwijde Ônibus-markt 2021: Onderzoeksrapport marktgroei, trends, omzet, aandeel en eisen

Het rapport Ônibus-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14099103

Marktoverzicht:
-De busmarkt (voortaan aangeduid als de markt bestudeerde) zal naar verwachting USD 72430000000 bereiken met 2024, het projecteren van een CAGR van 7,58% tijdens de prognoseperiode (2019-2024). De totale bus stock in 2017 bedroeg 17,2 miljoen eenheden.
– De heersende bezorgdheid over de verontreiniging veroorzaakt, in het bijzonder, over de weg, heeft gedwongen overheden in veel landen om drastische maatregelen te nemen om de vervuiling in toom te houden nemen. De regio Asia-Pacific leidt de wereldwijde elektrische bus markt, als gevolg van verhoogde initiatieven van de overheid in landen, zoals India, China en Japan.
– De stijging van de initiatieven van de overheid voor het verbeteren van het openbaar vervoer netwerken, in het bijzonder Bus Rapid Transit-systemen, om verkeersopstoppingen te verminderen en de luchtkwaliteit te verbeteren, is een andere trend. Daarnaast zijn veel nieuwe private vervoersbedrijven op de markt met het concept van groen vervoer, met elektrische, hybride, gecomprimeerd aardgas (CNG) en vloeibaar aardgas (LNG) modellen, zoals veel landen zijn de aanneming van strengere emissienormen en het milieu regelgeving.
– Een andere factor, die is het besturen van de vraag naar bus, is “On-demand Bus”. In de afgelopen tien jaar hebben de groei in de taxi en particuliere verhuur voertuigen markt en een hoge persoonlijke eigendom van auto’s, in combinatie met een hoge vraag voor het gemak, is uitdagend openbaar vervoer. Met de komst van on-demand ride-meldplicht en taxidiensten, deze trend deed verder tractie en de e-meldplicht markt getuige van een aanzienlijke groei in termen van vraag en aanbod.

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14099103

Ônibus-markt door bedrijven:
– Anhui Ankai Automobile Company
– Daimler AG
– Alexander Dennis
– Volvo
– Solaris Bus
– Tata Motors
– Ashok Leyland
– Traton (Scania, MAN, etc.)
– Zhengzhou Yutong Bus Co. Ltd
– Xiamen King Long United Automotive Industry

Principais Tendências de Mercado:

-O segmento Transit Bus é esperado para testemunhar o crescimento mais rápido nos próximos anos

-O segmento de ônibus de trânsito do mercado estudado foi avaliado em USD 29,69 bilhões em 2018, e espera-se para projetar uma CAGR de 8,78%, durante o período de previsão.

-A ônibus de trânsito é um tipo de autocarro usado para rotas mais curtas distâncias dentro das cidades metropolitanas e outras áreas urbanas por prestadores de serviços de transportes públicos. Estes autocarros são também utilizados por empresas de transporte privado em um contrato público ou base totalmente independente. Quase metade das vidas da população do mundo em cidades, o que torna otimizadas de transporte público uma prioridade para os governos locais e nacionais. profissionais que trabalham e público comum nas economias em desenvolvimento dependem de sistemas de trânsito para atender a suas necessidades de transporte, por sua vez, impulsionando a demanda por esses ônibus.

ônibus -Transit execução no diesel e outros combustíveis fósseis têm sido uma das principais causas da poluição em cidades de todo o mundo. Portanto, o mercado de aviões de trânsito está testemunhando uma mudança de paradigma para ônibus elétricos. Esta mudança é suportado por muitos governos para enfrentar as questões ambientais.

-Em 2015, o governo chinês começou a subsidiar a compra de ônibus elétricos, encorajando sistemas de trânsito para substituir sua diesel, GNV, GNL e os autocarros a gasolina de trânsito. Devido a isso, as vendas de modelos movidos a bateria no país aumentou dramaticamente. Em dezembro de 2018, a China é o maior mercado para autocarros eléctricos de trânsito. Em dezembro de 2018, a California Air Resources Board (CARB) votou sobre um regulamento para a transição para 100% frotas de ônibus de emissão zero em 2040. Programas como estes são esperados para se tornarem grandes drivers para o segmento de ônibus de trânsito do mercado estudado sobre a previsão período.

-Europa é esperado para testemunhar o segundo mais rápido Taxa de Crescimento

-A região europeia é esperado para testemunhar o segundo mais rápido crescimento anual de 7,50%, durante o período de previsão.

-Na Europa, em 2018, o Reino Unido dominou o mercado e foi responsável por quota de 20,22% do mercado total, seguido pela Alemanha, França e Espanha. No Reino Unido, os ônibus são o modo mais utilizado do transporte. Em 2017, 4,4 bilhões de viagens de ônibus foram feitas em toda a Inglaterra e os autocarros foram responsáveis ??por aproximadamente 59% de todas as viagens de transporte público na Grã-Bretanha, em comparação com 21% por via férrea.

viagens -local de ônibus de passageiros têm sido continuamente em declínio em Londres, Inglês áreas metropolitanas, Inglês áreas não-metropolitanas, Inglaterra, Escócia, País de Gales, ea Grã-Bretanha. A principal razão é o declínio acentuado em curso no governo financiou ônibus e privatização de ônibus local (como operadores de ônibus podem decidir as rotas que eles querem para viagem), o que resultou em serviços esparsas. No entanto, devido a subir em poluição e reduzir a dependência do petróleo ea dependência de países produtores de petróleo, o país tem vindo a apostar no e-mobilidade. Além disso, as zonas de ar limpo foram introduzidos em muitas cidades do Reino Unido, e os passageiros são desencorajados pelos custos de congestionamento e estacionamento alta, que por sua vez, está impulsionando a necessidade de serviço de ônibus limpo e eficiente no país.

-Na Europa, o Reino Unido tem o maior número de ônibus elétricos, com ônibus elétricos híbridos atualmente em execução em muitas cidades britânicas, o que representa 18% de toda a frota da Europa. A electrificação do transporte rodoviário do país ainda está em sua fase nascente, mas os custos caem são esperados para impulsionar o crescimento do mercado.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14099103

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio’s die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/14099103

Gedetailleerde TOC van wereldwijde Ônibus-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de Ônibus-markt
5. Marktdynamiek van Ônibus Market
6. Wereldwijde Ônibus-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde Ônibus-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde Ônibus-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de Ônibus-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….
Our Other Reports:
– Halal Blush Market = www.wboc.com/story/43399904/global-halal-blush-market-trends-with-supply-chain-analysis-industry-active-participants-alternative-analysis-impact-of-covid-19-from-the-perspective
– Ion-exchange Polymer Market = www.wboc.com/story/43407187/global-ion-exchange-polymer-market-trends-with-supply-chain-analysis-industry-active-participants-alternative-analysis-impact-of-covid-19-from-the
– Bauxite Cement Industry 2021 Market = www.wboc.com/story/43122963/bauxite-cement-industry-2021-global-market-growth-size-demand-trends-insights-and-forecast-2025
– Serious Games Market Market = www.marketwatch.com/press-release/global-silver-target-market-2021-2026-competitive-landscape-with-industry-leading-players-industry-news-2021-03-19?tesla=y
– Sodium Methanethiolate Market Market = www.marketwatch.com/press-release/global-deburring-machine-market-overview-manufacturing-cost-structure-analysis-growth-opportunities-and-restraint-to-2027-2021-03-22