http://showbizznet.nl

Wereldwijde acetato de etilo-markt: marktonderzoek voor 2021 met onderzoek naar omvang, groei, fabrikanten, segmenten en prognoses voor 2027

Het rapport acetato de etilo-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14245134

Marktoverzicht:
-De ethylacetaat markt zal naar verwachting een CAGR van meer dan 4% registreren in de prognose periode 2019 – 2024. De belangrijkste factoren die de markt onderzocht onder de toenemende vraag van de flexibele verpakkingsindustrie. Vervanging van conventionele coatings door watergedragen en high solid coatings naar verwachting aanzienlijk belemmeren de groei van de markt onderzocht.
– Asia-Pacific zal naar verwachting de wereldwijde markt te domineren tijdens de prognoseperiode.
– Innovaties in de productie van ethanol uit steenkool / aardgas waarschijnlijk om op te treden als een kans in de toekomst <.

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14245134

acetato de etilo-markt door bedrijven:
– Celanese Corporation
– Diacel Corporation
– Eastman Chemical Company
– INEOS
– Jiangsu Sopo (Group) Co. Ltd
– Jubilant Life Science
– Kai Co. Ltd
– Sasol
– Sipchem
– Showa Denko KK
– Wuxi Baichuan Chemical Industrial Co. Ltd
– Yip Chemical Holdings Limited
– Praxair Technology Inc.

Principais Tendências de Mercado:

-Growing Demanda de tintas e revestimentos Aplicação

– Acetato de etilo encontra as suas utilizações em uma variedade de formulações de revestimento, tal como epóxi, uretanos, acrílicos, celulósicos, e vinil, na indústria de tintas e revestimentos. A principal utilização de acetato de etilo é como um activador e de endurecedor em tintas.
– O tintas e revestimentos mercado global está crescendo a um ritmo saudável, majorly devido às actividades crescentes de construção de moradias nas economias emergentes da Ásia-Pacífico, juntamente com um aumento na produção de automóveis na Ásia-Pacífico e Europa.
– Com o aumento da construção de habitação, população e renda-níveis em países, como a Índia, China, México e Brasil, a demanda por móveis está a aumentar a um ritmo saudável.
– se espera que este cenário para aumentar a procura de revestimentos de madeira, por sua vez, aumentar o consumo de acetato de etilo usado para a formulação desses revestimentos, o que está a impulsionar ainda mais a procura de mercado estudados durante o período de previsão.

-Ásia-Pacífico a dominar a demanda

– Ásia-Pacífico é esperado para dominar a demanda para o mercado estudado durante o período de previsão. taxas de crescimento significativas são esperadas para ser testemunhado na Ásia-Pacífico, devido às crescentes rendimentos do agregado familiar e as taxas de urbanização em países, como a China, Índia e Malásia, etc.
– A China é a segunda maior economia do mundo em termos de crescimento, eo aumento do nível de renda da população do país está impulsionando ainda mais a economia. Embora a economia testemunhou um crescimento constante nos últimos anos, é provável para recuperar e expandir a um ritmo significativo.
– A demanda por acetato de etilo na Índia tem vindo a crescer a um ritmo constante no passado recente. Automóvel, alimentos e bebidas, e móveis são as indústrias-chave do utilizador final, que ocupam partes significativas no consumo de acetato de etilo no país.
– A iniciativa do governo, para desenvolver cidades inteligentes e construir quase 30 milhões de casas até 2022, é provável para impulsionar a demanda por revestimentos de madeira. Subindo atividades de chão renovação no país e mudança para pisos de madeira, principalmente em edifícios comerciais, como hotéis e resorts, está impulsionando a demanda por revestimentos de piso.
– Além disso, o aumento da produção de veículos novos, juntamente com a expansão de instalações de fabricação no país, a demanda por tintas automotivas deve crescer ainda mais nos próximos anos, o que é esperado para impulsionar a demanda para o mercado estudado.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14245134

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio's die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/14245134

Gedetailleerde TOC van wereldwijde acetato de etilo-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de acetato de etilo-markt
5. Marktdynamiek van acetato de etilo Market
6. Wereldwijde acetato de etilo-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde acetato de etilo-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde acetato de etilo-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de acetato de etilo-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….
Our Other Reports:
– Hose Reels Market = www.wboc.com/story/43405734/global-hose-reels-market-analysis-including-size-share-key-drivers-growth-opportunities-and-trends-2021-–-2027
– Grinders Market = www.wboc.com/story/43408048/global-grinders-market-segmentation-and-analysis-by-recent-trends-development-trends-and-growth-rate-by-regions-to-2026
– Black Carbon Sensor Device Market Market = www.marketwatch.com/press-release/micro-led-market-competition-status-and-forecast-market-size-by-players-regions-type-application-by-2021-2025-2021-03-18
– Industry X-Ray Generator Market Market = www.marketwatch.com/press-release/global-medicine-cabinets-market-2021-segmentation-and-analysis-by-recent-trends-development-and-growth-by-trending-regions-by-2027-2021-03-22
– Electric Balers Market Market = www.marketwatch.com/press-release/global-head-eye-and-face-protection-market-2021-outlook-to-2027-top-companies-in-market-trends-growth-factors-and-details-for-business-development-2021-03-24