http://showbizznet.nl

Wereldwijde Sistemas de transporte inteligentes-markt 2021-analyse met belangrijke spelers, toepassingen, trends en voorspellingen tegen 2024

Het rapport Sistemas de transporte inteligentes-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244021

Marktoverzicht:
-Het intelligente vervoerssystemen markt werd gewaardeerd op USD 21770000000 in 2018, en zal naar verwachting een waarde van USD 29160000000 bereiken 2024, op een CAGR van 5,11% ten opzichte van de prognose periode (2019-2024).
– intelligente transportsystemen betrekking tot de geavanceerde technologie die worden toegepast op voertuigen, infrastructuur en besturingssystemen, waar de voertuigen intelligente maken. Zoals de technologieën worden gebruikt in diverse industrieën verder transport en logistiek, is de vraag naar dergelijke systemen snel toe.
– Regelgeving van de overheid en initiatieven zijn de belangrijkste drijfveren voor de groei en ontwikkeling van het intelligente transportsystemen markt. Met de groeiende verkeersveiligheid zorgen en het verhogen van autodiefstal, regeringen over de hele wereld, vooral in de Verenigde Staten, Europa, China en Brazilië onder anderen zijn verplicht de installatie van de fabriek gemonteerde telematica en veiligheidsvoorziening in een voertuig.
– Hoewel dergelijke toepassingen zijn het verhogen van de vraag naar zijn over de hele wereld, de hoge kosten van deze systemen maakt het moeilijk voor veel fabrikanten om de prijzen van het eindproduct laag te houden, wat leidt tot trage marktpenetratie.

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14244021

Sistemas de transporte inteligentes-markt door bedrijven:
– Siemens AG
– Thales Group
– IBM Corporation
– Garmin International Inc
– Addco LLC
– TomTom NV
– Cubic Corporation
– FLIR Systems
– Lanner Electronics Inc.
– Denso Corporation

Principais Tendências de Mercado:

-Applications em Estradas estão se tornando muito popular

– Estradas é o setor que mais cresce no mercado de sistemas inteligentes de transporte. O número crescente de frotas comerciais em todo o mundo devido à crescente atividades de e-commerce e atividades de fabricação está incentivando muitos jogadores de logística para implantar o monitoramento de ativos adequada e sistemas de gestão.
– As empresas, como GE Capital e AT & T adotaram soluções de frota de telemática para monitorização contínua da frota eo estado de localização em tempo real, o que ajuda a essas empresas agendar viagens que reduziria o custo de manutenção e aumentar a produtividade do motorista.
– Países como os Estados Unidos, Alemanha e Índia, têm aumentado os seus investimentos nos sistemas de transporte inteligentes e estabeleceram leis que fazem instalações de telemática obrigatória em muitos dos segmento de veículos. A grande preocupação para a segurança rodoviária, uma vez que estes países enfrentam altas taxas de mortalidade de acidentes, está impulsionando o crescimento do seu mercado.

-North América detém a maior quota de mercado

– América do Norte é o mercado mais avançado para ITS. A região está equipado com vários sistemas ITS no local, a fim de gerenciar o crescente tráfego e sistema de transporte público.
– A região está testemunhando um crescimento exponencial nas vendas de aviões comerciais, juntamente com países como os Estados Unidos impondo fortes leis sobre pilotos drones e inscrições. Assim, espera-se para criar uma enorme demanda por seus sistemas no setor de vias aéreas durante o período de previsão.
– No caso de passageiros e de veículos rodoviários comerciais, América do Norte tem uma forte demanda por dispositivos de comunicação de curto alcance dedicados que impedem engarrafamentos, que é em última análise, impulsionando a demanda por sistemas ITS na região.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244021

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio’s die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/14244021

Gedetailleerde TOC van wereldwijde Sistemas de transporte inteligentes-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de Sistemas de transporte inteligentes-markt
5. Marktdynamiek van Sistemas de transporte inteligentes Market
6. Wereldwijde Sistemas de transporte inteligentes-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde Sistemas de transporte inteligentes-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde Sistemas de transporte inteligentes-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de Sistemas de transporte inteligentes-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….
Our Other Reports:
– Buffered HF Market = www.thecowboychannel.com/story/43494287/buffered-hf-market-2021-by-top-manufacturers-growth-trends-size-share-analysis-and-forecast-to2027
– Fuel Cell Catalyst Market = www.thecowboychannel.com/story/43510634/fuel-cell-catalyst-market-research-study-including-growth-factors-types-and-application-by-regions-from-2021-to-2027
– Sofa Market = www.marketwatch.com/press-release/sofa-market-2021-research-key-players-industry-overview-supply-chain-and-analysis-to-2027-2021-03-16
– Sports and Fitness Nutrition Supplements Market = www.marketwatch.com/press-release/global-sports-and-fitness-nutrition-supplements-market-analysis-including-size-share-key-drivers-growth-opportunities-and-trends-2021-2027-2021-03-12
– Portable Car Air Purifier Market = L913