http://showbizznet.nl

Wereldwijde SDHI Fungicida-markt 2021 Belangrijkste spelers, industrieoverzicht, toeleveringsketen en analyse tot 2024

Het rapport SDHI Fungicida-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14099055

Marktoverzicht:
-De SDHI fungicide markt werd gewaardeerd op USD 2,586.7 miljoen in 2018 en zal naar verwachting USD 6,391.3 miljoen te bereiken door 2024, het registreren van een CAGR van 19,9% tijdens de prognoseperiode. Europa is de grootste SDHI fungiciden markt, goed voor 37% aandeel van de markt in 2018. Echter, door het land, de Verenigde Staten is een van de grootste SDHI fungicide markten in de wereld, met 41% van de totale Noord-Amerikaanse markt aandeel.

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14099055

SDHI Fungicida-markt door bedrijven:
– Syngenta AG
– BASF SE
– Arysta LifeScience
– Bayer Cropscience AG
– Dow DuPont Inc.
– FMC Corporation
– Certis Europe
– IsAgro SpA

Principais Tendências de Mercado:

-Decreasing terra arável é Restrição do Mercado

terra -Arable por pessoa está diminuindo. Ele foi diminuída de 0,38 hectare em 1970-0,23 hectare em 2000, com uma diminuição projectada para 0,15 hectares por pessoa em 2050. resistência Colheita de fungicida aumento da contaminação para agricultores vizinhos e outros recursos de água também são as razões para reduzir a fertilidade do solo e a diminuição em terras cultiváveis. Preocupações sobre a degradação da terra, conhecido como ‘desertificação’, que ocorre devido às atividades climáticos e humanos, estão aumentando. As principais razões são práticas agrícolas incorrectas, o sobrepastoreio, o uso excessivo de água, urbanização, etc. sul da Ásia está usando 94% de suas terras aráveis, enquanto Sub-Sahariana usa apenas 22% das terras potencialmente aráveis ??para o cultivo. Isso está impactando sobre a quantidade utilizada de SDHI fungicida.

-Aumentar Uso de SDHI Fungicida na Região Europa

-O mercado fungicida Europeia SDHI é considerado um mercado vibrante, com constantemente a aumentar as atividades de P & D para o lançamento de novos produtos e técnicas de aplicação. Este foco em R & D pode ser atribuído às crescentes preocupações de agricultores e cientistas em relação a resistência a fungicidas e agentes patogénicos mutações SDHI. Em 2016, com as principais aplicações no segmento de cereais, o mercado fungicida Europeia SDHI ocuparam 37% da quota de mercado. Botrytis cinerea fungo é uma das principais preocupações para os agricultores em Espanha, que cultivam culturas, como, tomates, morangos, alface, abobrinha e pepino. O mercado espanhol de fungicidas SDHI com ingredientes ativos, tais como boscalid, fluopirame, fluxapiroxade e pentiopirade, está crescendo como estes fungicidas são eficazes contra doenças, tais como mofo cinzento causado por B.cinerea.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14099055

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio’s die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/14099055

Gedetailleerde TOC van wereldwijde SDHI Fungicida-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de SDHI Fungicida-markt
5. Marktdynamiek van SDHI Fungicida Market
6. Wereldwijde SDHI Fungicida-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde SDHI Fungicida-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde SDHI Fungicida-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de SDHI Fungicida-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….
Our Other Reports:
– Motor for Volumetric Display Market = www.thecowboychannel.com/story/43487646/global-motor-for-volumetric-display-market-2021-provides-an-in-depth-insight-of-sales-analysis-growth-forecast-and-upcoming-trends-opportunities-by
– Warranty Management Systems Market = www.thecowboychannel.com/story/43510212/global-warranty-management-systems-market-2020-market-demand-growth-industry-analysis-size-share-trends-opportunities-and-forecast-2024
– Baggage Scanners Market = www.marketwatch.com/press-release/baggage-scanners-market-research-2021-2027-regional-industry-segment-by-production-consumption-revenue-and-growth-rate-2021-03-15
– Minimally Invasive Surgery Equipment Market = www.marketwatch.com/press-release/minimally-invasive-surgery-equipment-market-consumption-analysis-growth-forecast-by-manufacturers-regions-type-and-application-to-2025-2021-03-11
– Epoxy Market = L870