http://showbizznet.nl

Wereldwijde Positron Emission Tomography-markt 2021 Groeifactoren, typen en toepassing per regionale geografie 2024

Het rapport Positron Emission Tomography-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244675

Marktoverzicht:
-Een van de factoren die is het verhogen van de groei van de markt is de toenemende vraag naar PET-analyse in radiofarmaceutica. Volgens de World Nuclear Organization, zijn er meer dan 20 miljoen nucleaire procedures geneeskunde per jaar onder de 311 miljoen mensen in de Verenigde Staten, ongeveer 10 miljoen tot 500 miljoen mensen in Europa, en ongeveer 560.000 per jaar uit de 21 miljoen mensen in Australië. SPECT en PET-systemen domineren het gebied van nucleaire geneeskunde markt. Technologische ontwikkelingen, zoals de invoering van Time of Flight (TOF), evenals de stijging van de toenemende populariteit van de hybride beeldvormende systemen, spelen een belangrijke rol in de groei van de nucleaire beeldvorming markt. De hybride beeldvorming met gecombineerde scanners, zoals SPECT / CT, PET / CT en PET / MRI, waarschijnlijk de groei van de industrie stuwen in de toekomst. Een studie toont aan dat, in 2014, ontving een geschatte 11,7 miljoen patiënten nucleaire geneeskunde scans, over meer dan 14.000 SPECT of SPECT / CT-scanners, in de Verenigde Staten. In 2015 naar schatting 220.800 nieuwe gevallen van prostaatkanker werden gediagnosticeerd in Noord-Amerika, en 27.540 mensen zijn gestorven van de ziekte. Ondersteund door een USD 2,6 miljoen subsidie ??van de National Institutes of Health, een nieuw PET-imaging agent 64Cu-TP3805, is ontwikkeld om prostaatkanker te diagnosticeren. Met deze werkwijze meer dan 80% van de kankers gedetecteerd. Arseen en 72 (18F) -3′-fluor-3′-deoxythymidine (18F-FLT) zijn nieuwere biomarkers in de PET oncologische praktijk. Zo, deze vooruitgang in de aanpak naar verwachting versterken gepersonaliseerde geneeskunde. Op basis van alle bovengenoemde belangrijkste factoren die bijdragen, verdere groei kan worden tijdens de prognoseperiode verwacht

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14244675

Positron Emission Tomography-markt door bedrijven:
– Agfa Healthcare
– Gamma Medica Inc.
– GE Healthcare
– Neusoft Medical Systems
– Oncovision
– Koninklijke Philips NV
– Positron Corporation
– Siemens AG

Principais Tendências de Mercado:

-Oncology deve realizar a maior parte do Positron Emission Tomography Mercado, ao longo do período de previsão

-O 18Fluorine-2-fluoro-2-desoxi-d-glicose scanners (18F-FDG) PET são a técnica de imagem mais amplamente utilizadas em oncologia. Além de imagem, digitalizadores PET são normalmente utilizados em ensaios clínicos, como um biomarcador de imagem, para determinar a resposta terapêutica para novas terapias de cancro. De acordo com um artigo de Andrea et Gallamini. ai, o mais aparentes vantagens associadas com o PET é a sua capacidade para detectar as alterações substanciais no metabolismo da glicose, ou mesmo de fechamento completo do metabolismo da célula neoplásica nos primeiros estágios, durante o processo de tratamento. Isto ajuda os médicos para detectar a eficácia de um determinado tratamento antineoplásico muito mais cedo, comparado com o tradicional detecção radiológica. Além disso, a FDG-PET / CT tornou-se uma pedra angular em vários procedimentos oncológicos, tais como o estadiamento do tumor e restaging, a avaliação da eficácia do tratamento durante ou após o término do tratamento, e do planeamento radioterapia.

-O número de casos de câncer está aumentando anualmente. Segundo a OMS, cancro é o líder da segunda causa de morte em todo o mundo e foi responsável por uma estimativa de 9,6 milhões de mortes em 2018. Em todo o mundo, cerca de 1 em cada 6 mortes são causadas devido a cancro. Aproximadamente 70% das mortes por câncer ocorrem em países de baixa e média renda. Assim, a necessidade de diagnóstico e tratamento dos casos de câncer no início tem reforçado o uso de scanners PET e levou ao crescimento do mercado.

-North Região da América detém a maior quota de mercado da Positron Emission Tomography Mercado

-North América domina o mercado de tomografia por emissão de pósitrons, devido à alta demanda para diagnóstico de precisão e avanço tecnológico em tecnologia PET na região. Outros fatores que contribuem para o crescimento do mercado de PET nos Estados Unidos incluem iniciativas do governo, como o Medicare e Cuidados Obama, que prestam cuidados de saúde aos pacientes através de uma supervisão democrática.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14244675

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio’s die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/14244675

Gedetailleerde TOC van wereldwijde Positron Emission Tomography-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de Positron Emission Tomography-markt
5. Marktdynamiek van Positron Emission Tomography Market
6. Wereldwijde Positron Emission Tomography-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde Positron Emission Tomography-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde Positron Emission Tomography-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de Positron Emission Tomography-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….
Our Other Reports:
– Dimethyl Fumarate Market = www.thecowboychannel.com/story/43502831/dimethyl-fumarate-market-research-study-including-growth-factors-types-and-application-by-regions-from-2021-to-2027
– Catering-Equipment Market = www.thecowboychannel.com/story/43516508/catering-equipment-market-professional-survey-by-booming-types-amp-application-report-2021-and-growth-forecasts-to-2027
– School Bus Market = www.marketwatch.com/press-release/global-school-bus-market-segmentation-and-analysis-by-recent-trends-development-trends-and-growth-rate-by-regions-to-2027-2021-03-17
– 5MW Cogeneration Equipment for Grid Market = www.marketwatch.com/press-release/5mw-cogeneration-equipment-for-grid-market-analysis-outlook-opportunities-size-share-forecast-and-supply-demand-2021-2025-2021-03-15
– Building Inorganic Coatings Market = www.thecowboychannel.com/story/43502831/dimethyl-fumarate-market-research-study-including-growth-factors-types-and-application-by-regions-from-2021-to-2027035