http://showbizznet.nl

Wereldwijde Nariz eletrônico-markt 2021 Belangrijkste spelers, industrieoverzicht, toeleveringsketen en analyse tot 2024

Het rapport Nariz eletrônico-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14275422

Marktoverzicht:
-De wereldwijde elektronische neus markt wordt geschat op een CAGR van 10,37% te registreren in de prognoseperiode (2019-2024). Er is een positief effect op de vraag naar de elektronische neustechnologie gevolg van de golf van storende technologische ontwikkelingen zoals cloud, AI, ANN en ivd geweest. Deze ontwikkelingen hebben dynamisch geweest en hebben de computersystemen die een van de belangrijke onderdelen voor de producten in de elektronische neus markt versterkt.
– De moderne geneeskunde wordt geconfronteerd met het probleem en de uitdaging om effectieve ziektebestrijding diagnoses door vroegtijdige detectie van de pathogenese of ziekte voorwaarden voor de toepassing van een snelle behandeling te vergemakkelijken. Dit wordt gedaan om het invasieve diagnostische procedures drastisch verminderen.
– De elektronische neus heeft interessante toepassingen in de sensorische analyse van menselijke adem om mogelijk zorgen voor een snelle diagnose van vele ziekten. Bij longontsteking diagnose, zieke en niet-zieke patiënten onderscheiden worden met een precisie zo hoog als 91,6%. Verder is de ernst van astma is onderzocht door het gebruik van de e-neus bij jonge en oudere patiënten met een milde en ernstige astma.
– Hoe hoger de zichtbaarheid van de biomedische behoeften en nieuwe diagnostische ontdekkingen, en de daaraan gekoppelde verschuiving van het accent van de R & D-activiteiten van commerciële organisaties die elektronische neuzen te ontwikkelen als antwoord op deze sociale, economische, en winst-gemotiveerde druk spelen een cruciale rol voor het gebruik ervan in medische toepassingen. Als gevolg daarvan hebben sommige bedrijven die vroeger elektronische neus technologieën ontwikkeld voor diverse industriële toepassingen een aanzienlijk deel van de O & O-programma’s in de richting biomedische toepassingen verschoven.

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14275422

Nariz eletrônico-markt door bedrijven:
– Alpha MOS
– E-Nose Pty Ltd.
– Electronic Sensor Technology Inc.
– Scensive Technologies Limited
– Odotech Inc.
– RoboScientific Ltd.
– Aryballe Technologies
– AIRSENSE Analytics GmbH
– Odometric SA
– Plasmion GmbH

Principais Tendências de Mercado:

-Use para aroma e sabor Características Detecção impulsiona a demanda

– Uma grande variedade de indústrias baseadas em categorias de produtos específicos e tipos, tais como o automóvel, embalagem, alimentos e bebidas, cosméticos, drogas, química analítica, e indústrias biomédica empregar nariz electrónico para uma ampla e diversificada gama de detecção de aroma e sabor formulários.
– Um dos mais aplicações potencialmente úteis e desafiador da tecnologia de nariz eletrônico é a classificação e garantia de qualidade de vinhos. propriedades sensoriais e químicas do vinho, especialmente cor, aroma e sabor, são em parte relacionada com a concentração total e perfil de flavonóides e tem sido fundamental para a demanda de nariz eletrônico no mercado.
– O aroma de grãos, por exemplo, é o principal critério de adequação para o consumo em muitos países. No entanto, a sniffing de lotes de grãos para a classificação de qualidade é potencialmente prejudicial para os seres humanos e para as indústrias de processamento de alimentos, é uma atividade que deve ser evitado para a segurança humana. Isto é devido aos possíveis casos de inalação de esporos de fungos patogénicos ou tóxicos. E o nariz também pode ser utilizado para prever as classes aroma de bom, mofados, fracamente, e aveia fortemente mofo com um alto grau de precisão. Estas possibilidades de aplicações estendidas são expecetd a impulsionar a procura no mercado.

-North América detém significativa Market Share

– A demanda na região da América do Norte foi elevado devido à presença de regulamentos rigorosos que empurram as indústrias a adotar a tecnologia para melhorar a segurança do ambiente de trabalho. As medidas de precaução, como o uso de sensores para melhorar e aumentar a segurança dos trabalhadores na instalação industrial são mais elevados para as proibições evitar ou controles sobre as indústrias.
– A proactividade do governo e dos órgãos sociais no sentido de criar um ambiente de trabalho seguro tem aumentado a demanda por adoção de nova e inovadora tecnologia que imita os sentidos humanos. Regulamentos de segurança têm estado presentes no mercado por um tempo agora. Por exemplo, nos Estados Unidos, o odourisation de gás transportado é regulada nos termos da legislação federal do governo dos EUA, 2012. Todos os gases combustíveis que são transportados em linhas de distribuição são necessárias para conter um odor natural ou acrescentou que é facilmente detectável por uma pessoa com um sentido normal de cheiro.
– É esperado que o nariz eletrônico para ganhar a demanda na região para complementar as medidas de segurança em caso de vazamentos de gases nocivos ou perigosos. Melhorias no suporte conjunto tecnológico até ter sido clínica na melhoria funcionalidade do nariz eletrônico e ter sido um fator de aumento para a demanda permanecem positivas no mercado regional. Por exemplo, ANN e biblioteca de classificação odor.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14275422

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio’s die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/14275422

Gedetailleerde TOC van wereldwijde Nariz eletrônico-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de Nariz eletrônico-markt
5. Marktdynamiek van Nariz eletrônico Market
6. Wereldwijde Nariz eletrônico-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde Nariz eletrônico-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde Nariz eletrônico-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de Nariz eletrônico-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….
Our Other Reports:
– Trimethoprim (TMP) Market = www.thecowboychannel.com/story/43531655/trimethoprim-tmp-market-development-market-trends-key-driven-factors-segmentation-and-forecast-to-2027
– Herb Essential Oil Market = www.thecowboychannel.com/story/43558362/herb-essential-oil-market-sales-outlook-up-to-date-development-data-and-market-trends-forecast-from-2021-2027
– Polypropylene Absorbent Hygiene Market = www.marketwatch.com/press-release/global-polypropylene-absorbent-hygiene-market-analysis-growth-size-share-trends-forecast-supply-demand-and-sales-to-2027-2021-03-19
– Facial Water Spray Market = www.marketwatch.com/press-release/global-facial-water-spray-market-2021-analysis-with-key-players-applications-trends-and-forecasts-by-2027-2021-03-19
– Insecticides Market = www.thecowboychannel.com/story/43531655/trimethoprim-tmp-market-development-market-trends-key-driven-factors-segmentation-and-forecast-to-2027489