http://showbizznet.nl

Wereldwijde Inteligência Artificial e Robótica em Aerospace and Defense-markt 2021 Groeifactoren, typen en toepassing per regionale geografie 2024

Het rapport Inteligência Artificial e Robótica em Aerospace and Defense-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14099094

Marktoverzicht:
-De kunstmatige intelligentie en robotica in de luchtvaart- en defensie-markt (voortaan aangeduid als de markt onderzocht) is naar verwachting een CAGR van meer dan 20% te registreren tijdens de prognoseperiode.
– – Het gebruik van robots in de ruimtevaart, de integratie van AI in vliegtuigen cockpits, implementatie van geautomatiseerde bagage check-in, vragen van klanten, en antwoorden, biometrische gebaseerde passagiers check-in, en andere technologische ontwikkelingen op luchthavens zijn enkele van de factoren voortbewegen van de groei van de markt bestudeerd worden tijdens de prognoseperiode.
– – Het gebruik van AI en machine learning in het productieproces van het vliegtuig zal naar verwachting de productie te verhogen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het product. Aerospace reuzen, zoals Boeing en Airbus, investeren in deze technologie, en dergelijke beleggingen door OEM’s op de markt verwacht bestudeerd om te helpen groeien.
– – Integratie van kunstmatige intelligentie (AI) in het ontwerp van de traditionele strijd netwerken zal naar verwachting de prestaties van de huidige platforms van de strijdkrachten over de hele wereld te verbeteren.
– – De massale investeringen van landen, zoals de Verenigde Staten, Rusland, China en Israël in de volgende generatie defensie-systemen en de grootschalige inkoop van dergelijke systemen door landen, zoals India, Saoedi-Arabië, Japan en Zuid-Korea, zijn verwacht dat de groei van de kunstmatige intelligentie en robotica rijden in de ruimtevaart en defensie markt.

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14099094

Inteligência Artificial e Robótica em Aerospace and Defense-markt door bedrijven:
– Airbus SE
– IBM
– The Boeing Company
– Nvidia Corporation
– General Electric
– Thales SA
– Lockheed Martin Corporation
– Intel Corporation
– Iris Automation Inc.
– SITA

Principais Tendências de Mercado:

-O Segmento Militar deverá registar a maior taxa de crescimento durante 2019-2024

-O segmento militar do mercado estudado deverá registrar o maior CAGR durante o período de previsão. Avanços na AI, deep-aprendizagem, e robótica estão ajudando novas capacidades militares para as forças armadas, com suas aplicações que variam de inteligência, vigilância e reconhecimento de ofensa saldos / defesa e sistemas de armas nucleares. Os países também estão investindo nestas tecnologias para melhorar a eficiência operacional dos sistemas de detecção, a precisão dos sistemas de armas e melhorar as comunicações no campo de batalha. Estados Unidos Departamento de Defesa (DoD) iniciou iniciativa Projeto Maven que tem como objetivo trazer AI e computador algoritmos para zonas de guerra. Tais investimentos estão alimentando o crescimento deste segmento durante o período da previsão.
-A América do Norte Região Dominates Inteligência Artificial e Robótica no mercado aeroespacial e defesa, em Termos de Market Share

-North América deverá manter-se o maior mercado. Esta é majorly devido a grandes investimentos do governo dos EUA em AI e também por causa dos investimentos de empresas de defesa, como Lockheed Martin Corporation, Raytheon Company, e Boeing, entre outros. Desenvolvimento e implantação de ajudantes de estacionamento robô, reconhecimento facial, e robô de segurança do aeroporto também está adicionando uma parte significativa para o crescimento do mercado nesta região. No último par de anos, os agentes de serviço ao cliente robóticos foram implantados no Aeroporto Internacional de Mineta San Jose para ajudar a navegar através do terminal. Além disso, grande robô azul de segurança foi implantado no aeroporto de LaGuardia para patrulhar Terminal B. Tais implementações de tecnologia para melhorar a segurança e eficiência operacional dos aeroportos também estão agindo como principais fatores determinantes na América do Norte.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14099094

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio’s die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/14099094

Gedetailleerde TOC van wereldwijde Inteligência Artificial e Robótica em Aerospace and Defense-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de Inteligência Artificial e Robótica em Aerospace and Defense-markt
5. Marktdynamiek van Inteligência Artificial e Robótica em Aerospace and Defense Market
6. Wereldwijde Inteligência Artificial e Robótica em Aerospace and Defense-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde Inteligência Artificial e Robótica em Aerospace and Defense-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde Inteligência Artificial e Robótica em Aerospace and Defense-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de Inteligência Artificial e Robótica em Aerospace and Defense-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….
Our Other Reports:
– Hyoscyamine Market = www.thecowboychannel.com/story/43444275/hyoscyamine-market-2021-by-top-manufacturers-growth-trends-size-share-analysis-and-forecast-to2027
– Piperacillin Sodium (CAS 59703-84-3) Market = www.thecowboychannel.com/story/43460052/global-piperacillin-sodium-cas-59703-84-3-market-2021-key-players-industry-overview-supply-chain-and-analysis-to-2027
– Allura Red AC (CI 16035) Market = www.marketwatch.com/press-release/allura-red-ac-ci-16035-market-2021-by-top-manufacturers-growth-trends-size-share-analysis-and-forecast-to2027-2021-03-09
– Drying Tunnel Market = www.marketwatch.com/press-release/global-drying-tunnel-market-2021-provides-an-in-depth-insight-of-sales-analysis-growth-forecast-and-upcoming-trends-opportunities-by-types-and-application-to-2027-2021-03-04
– Backup Power Systems Market = www.marketwatch.com/press-release/allura-red-ac-ci-16035-market-2021-by-top-manufacturers-growth-trends-size-share-analysis-and-forecast-to2027-2021-03-0903