http://showbizznet.nl

Wereldwijde feno de alfafa-markt 2021 Groeifactoren, typen en toepassing per regionale geografie 2024

Het rapport feno de alfafa-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14245700

Marktoverzicht:
– De wereldwijde productie van luzerne hooi was 226.300.000 ton in 2018, en zal naar verwachting een CAGR van 7,3% te registreren tijdens de prognoseperiode (2019-2024).
– Noord-Amerika zal naar verwachting de grootste markt voor alfalfa hooi. China, Verenigde Arabische Emiraten en Saudi-Arabië zijn belangrijke importeurs van alfalfa hooi uit de Verenigde Staten. De VS en Spanje zijn de belangrijkste exporteurs van alfalfa hooi, wereldwijd.
– Gebruik van alfalfahooi is kritisch voor pluimveevoeder worden, gevolgd door diervoeder de laatste jaren, vanwege het belang ervan voor ruw eiwitgehalte. Afhankelijkheid van alfalfa hooi voor diervoeder kunnen blijven de alfalfa hooi markt rijden, wereldwijd, in de prognoseperiode.

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14245700

feno de alfafa-markt door bedrijven:
– Al Dahra ACX Global Inc.
– Alfalfa Monegros SL
– Anderson Hay & Grain Inc.
– Bailey Farms
– Border Valley
– Coaba
– Cubeit Hay Company
– Glenvar Hay
– Green Prairie International
– Grupo Osés
– Gruppo Carli
– Hay USA
– Haykingdom Inc.
– Knight AG Sourcing
– Los Venteros SC
– M&C Hay
– McCracken Hay Company
– Riverina (Australia) Pty Ltd
– SL Follen Company
– Standlee Hay Company

Principais Tendências de Mercado:

-Aumentar A demanda por lácteos e produtos de carne

-Pecuária é um dos principais fatores responsáveis ??pelo crescimento do mercado de feno de alfafa. O crescimento anual da produção de carne e produção de leite nos países em desenvolvimento está projetado para ser de 2,4% e 2,5%, respectivamente, até 2030. Isto é esperado para aumentar a participação dos países em desenvolvimento na produção mundial de carnes para 66% (247 milhões de toneladas métricas ) e na produção de leite a 55% (484 milhões de toneladas métricas). Além disso, tem havido uma enorme pressão sobre o sector da pecuária para atender a crescente demanda por proteína animal de alto valor.

-A demanda por feno de alfafa está a aumentar significativamente na China e é impulsionado devido à mudança de práticas de produção na indústria de laticínios chinês. Esta é, essencialmente devido ao aumento do número de vacas criadas pelos produtores de leite modernas que preferem usar feno importado e rações comerciais. Além disso, o governo chinês está se concentrando no aumento da produção nacional de feno de alfafa, a fim de atender a alta demanda. O sector leiteiro é essencialmente impulsionar a procura de feno de alfafa na China. O país tem cerca de 15 milhões de vacas na indústria de laticínios, entre os quais, 1,5 milhões são altos produtores (de nove toneladas de produção de leite anual).

América -North a dominar o mercado global

-Alguns do feno de alfafa estados produtores nos Estados Unidos, a partir de 2017, são Califórnia (5.175 mil toneladas métricas), Idaho (4,400 mil toneladas métricas), Montana (3.150 mil toneladas métricas) e Minnesota (2.610 mil toneladas métricas) . Estes são responsáveis ??por quase 27% da produção de feno de alfafa no país. China, Japão, Arábia Saudita e os Emirados Árabes Unidos são os destinos top de exportação para os Estados Unidos e China deverá manter-se como o principal mercado para as exportações de feno US alfafa em um futuro próximo e quase metade das exportações de alfafa feno é a China. A produção nacional de feno de alfafa na Arábia Saudita diminuiu. À medida que o país precisa para satisfazer sua demanda do mercado de lácteos para feno de alfafa, que baseia-se principalmente na importação e também deverá manter-se como um dos principais compradores dos EUA de alfafa mercado feno.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14245700

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio’s die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/14245700

Gedetailleerde TOC van wereldwijde feno de alfafa-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de feno de alfafa-markt
5. Marktdynamiek van feno de alfafa Market
6. Wereldwijde feno de alfafa-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde feno de alfafa-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde feno de alfafa-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de feno de alfafa-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….
Our Other Reports:
– Meska Market = www.thecowboychannel.com/story/43466269/global-meska-market-analysis-2021-dynamics-with-drivers-market-constraints-and-challenges-emerging-market-trends-to-lift-growth-covid-19-impact-and
– SEBS HMA Market = www.thecowboychannel.com/story/43487383/global-sebs-hma-market-analysis-growth-size-share-trends-forecast-supply-demand-and-sales-to-2027
– Metallized Rollstock PP Film Market = www.marketwatch.com/press-release/global-metallized-rollstock-pp-film-market-2021-analysis-by-current-industry-status-growth-opportunities-top-key-players-target-audience-and-forecast-to-2027-2021-03-11
– Pasta Cooler Market = www.marketwatch.com/press-release/global-pasta-cooler-market-2021-provides-an-in-depth-insight-of-sales-analysis-growth-forecast-and-upcoming-trends-opportunities-by-types-and-application-to-2027-2021-03-09
– COVID-19 RT-PCR Test Market = www.marketwatch.com/press-release/covid-19-rt-pcr-test-market-2021-sales-overview-growth-opportunities-and-restraint-to-2025-2021-03-1099