http://showbizznet.nl

Wereldwijde Auto armazenamento-markt 2021 Belangrijkste spelers, industrieoverzicht, toeleveringsketen en analyse tot 2024

Het rapport Auto armazenamento-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14275430

Marktoverzicht:
-De markt werd gewaardeerd op USD 37330000000 in 2018 en zal naar verwachting een waarde van USD 49240000000 bereiken 2024, op een CAGR van 134,79%, in de prognoseperiode (2019-2024). De groei in deze sector naar verwachting positief zijn, tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de trends van de toegenomen verstedelijking en verbeterde economische vooruitzichten, tussen de regio’s, die hebben geleid tot nieuwe zakelijke groei.
– Groeiende verstedelijking is een van de belangrijke factoren die positief besturen van de groei van de markt. De groeiende stedelijke bevolking betekent kleiner en steeds duurder woonruimtes in steden en het scheppen van meer huurders die rond vaker bewegen. Londen is een uitstekend voorbeeld van deze trend, met de bevolking raken van een nieuwe all-time high van 8,6 miljoen in 2015 en naar verwachting tot boven 10 miljoen stijgen in 2030.
– De verbeterde economische vooruitzichten in landen, zoals de Verenigde Staten, Europese en Aziatische provincies zijn positief het verhogen van de groei van de markt. De economische groei in de Verenigde Staten is voortdurend naar voren wordt gedreven door voortdurende innovatie, R & D, evenals investeringen. Bijvoorbeeld, in de afgelopen jaren, de grootte van de self-storage ruimte in de Verenigde Staten afgerond is gestegen van 18,5 miljoen vierkante voet in 2015 tot meer dan 36 miljoen vierkante voet in 2017.
– verordeningen van de overheid zijn de uitdagingen groei van de markt. Opslag operators zijn blijven om niet-specifieke waarschuwingen van het Department of Homeland Security, dat hun faciliteiten kunnen worden gebruikt voor het opslaan van materiaal dat kan worden losgelaten in de terroristische aanslag ontvangen.
– The Self Storage Association is de stem van de self-storage-industrie die dient als primaire advocaat van de industrie op de relaties tussen de overheid en wetgevende zaken. In het afgelopen decennium, SSA miljoenen dollars uitgegeven beïnvloeden tientallen van de relevante wetten, inclusief wetten die voorziet in licenties te verkopen huurder verzekering, modernisering vereiste methoden van de aankondiging, machtiging redelijk verborgen kosten, en het bestrijden van de heffing van omzetbelasting over self-storage huren .

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14275430

Auto armazenamento-markt door bedrijven:
– U-Haul International, Inc.
– Life Storage Inc.
– CubeSmart, LP
– National Storage Affiliates
– Safestore Holdings PLC
– Simply Self Storage
– StorageMart
– Prime Storage Group
– W. P. Carey Inc.
– Metro Storage LLC
– SmartStop Asset Management LLC
– World Class Capital Group LLC
– National Storage REIT
– All Storage
– Amsdell Cos./Compass Self Storage
– Urban Self Storage Inc.
– SiteLink Software LLC

Principais Tendências de Mercado:

Segmento de armazenamento -Pessoais para ocupar o máximo Market Share

– No cenário atual, os proprietários e os consumidores estão se movendo de forma intrigante quando se trata de seus bens materiais. Tendências na redução favor do mercado imobiliário para espaços pequenos e compactos de vida como condomínios, que os donos da casa rápidas para decidir se eles estão mantendo ou afundamento itens maiores. Além disso, as casas estão adotando, estética minimalista e moderno como a tendência Marie Kondo.
– Muitos dos baby boomers isto é, a população nascida entre 1941-1965 estão se preparando para a aposentadoria e olhando para a passagem de grandes casas de unidades do condomínio compactas.
– Globalmente, em muitos países desenvolvidos, alguns tipos de construção têm crescido como armários de auto-armazenamento. Eles provado ser uma das maiores fontes de geração de receita no setor imobiliário sobre a metade do século passado,
– Operadores na indústria de serviços de auto-armazenamento se beneficiaram com demanda constante por parte dos consumidores australianos nos últimos cinco anos. Os consumidores que estão se transferindo para o emprego ou estudo frequentemente serviços da indústria uso, como existem poucos substitutos competitivos. Os consumidores em trânsito entre os lugares principais de residência são outra fonte de demanda da indústria.

-Ásia-Pacífico para testemunhar o maior crescimento

– O aumento da densidade populacional, juntamente com a melhoria das condições económicas em toda a região da Ásia-Pacífico, além do envelhecimento da população e mudar as normas culturais, são os fatores que suportam a demanda por auto-armazenamento na região.
– Além disso, o surgimento de novos jogadores nas regiões da Ásia inexploradas, como a Índia, aumenta significativamente o crescimento do mercado. Por exemplo, a empresa auto-armazenamento Orange com base em Bengaluru (considerado o Vale do Silício da Índia) anunciou recentemente seus planos para expandir sua presença em várias outras cidades indianas, a fim de capitalizar a crescente demanda por instalações de armazenamento.
– Em Taiwan, devido ao rápido crescimento no setor comercial e de e-commerce on-line, alguns fornecedores têm alugados seu espaço de armazenamento em vários locais para facilitar a entrega de última milha. auto-instalações de armazenagem em áreas comerciais são principalmente concebidos para uso comercial. Muitas empresas de destaque também começaram a usar esses serviços para expandir suas pegadas de negócios em toda a região.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14275430

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio’s die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/14275430

Gedetailleerde TOC van wereldwijde Auto armazenamento-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de Auto armazenamento-markt
5. Marktdynamiek van Auto armazenamento Market
6. Wereldwijde Auto armazenamento-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde Auto armazenamento-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde Auto armazenamento-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de Auto armazenamento-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….
Our Other Reports:
– Light Cure Adhesives Market = www.thecowboychannel.com/story/43531591/global-light-cure-adhesives-market-size-2021-study-report-with-prospects-and-strategies-to-boost-growth-covid-19-impact-and-recovery
– Glass Fiber Reinforced Polyamide Market = www.thecowboychannel.com/story/43558219/global-glass-fiber-reinforced-polyamide-market-2021-revenue-key-players-supply-demand-investment-feasibility-and-forecast-2027
– Tire Pressure Gauge Market = www.marketwatch.com/press-release/global-tire-pressure-gauge-market-trends-with-supply-chain-analysis-industry-active-participants-alternative-analysis-impact-of-covid-19-from-the-perspective-of-industry-chain-2021-03-19?tesla=y
– Biotechnology Instrumentation Market = www.marketwatch.com/press-release/biotechnology-instrumentation-market-trends-drivers-strategies-applications-and-competitive-landscape-2027-2021-03-19
– Ceramics Roof Tiles Market = www.thecowboychannel.com/story/43531591/global-light-cure-adhesives-market-size-2021-study-report-with-prospects-and-strategies-to-boost-growth-covid-19-impact-and-recovery481