http://showbizznet.nl

Wereldwijde Additive Manufacturing & Materials-markt 2021 Groeifactoren, typen en toepassing per regionale geografie 2024

Het rapport Additive Manufacturing & Materials-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/13999766

Marktoverzicht:
-De Global Additive Manufacturing & Materials Market werd gewaardeerd USD 12790000000 in 2018 en zal naar verwachting een CAGR van 25,7% te registreren in de prognoseperiode (2019-2024). Met de snelle vooruitgang in samenstellingen van stoffen, zoals polymeren en metalen, additieve productietechnologie evolueert dat het een prototype gereedschap om een ??functioneel deel van fabricage.
-De daalde de prijzen van additieve fabricage-gebaseerde machines, in combinatie met een groeiende expertize en bewustzijn, de beschikbaarheid en de vraag naar deze technologie toegenomen.
-De groeiende vraag naar lichte, snelle en zuinige auto’s in landen, zoals Duitsland, Japan en China, hebben de groei van de metalen additive manufacturing sector aangewakkerd.
-De toegenomen investeringen in de R & D van verbeterde software en technologie, in combinatie met de introductie van nieuwe combinaties van printmaterialen, wordt verwacht dat de ontwikkeling van nieuwe apparatuur en toepassingen te stimuleren, waardoor de groei van de additive manufacturing markt versterken.

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/13999766

Additive Manufacturing & Materials-markt door bedrijven:
– 3D Systems Corporation
– Arcam AB
– EnvisionTEC GmbH
– EOS GmbH
– Exone Company
– Mcor Technologies Ltd
– Materialise NV
– Optomec Inc.
– Stratasys Ltd

Principais Tendências de Mercado:

-Automotive de prender uma fatia significativa

-Em a indústria automotiva, fabricação aditivo é usado para componentes de design como, motores e seus vários componentes. Ele fornece a precisão e acabamento necessário para partes menores para o seu funcionamento e os requisitos espaciais.

técnicas de fabricação -Innovative e ferramenta-menos aditivos têm proporcionado uma nova abordagem para enfrentar os desafios enfrentados pelas indústrias automotivas. As técnicas de permitir o máximo de liberdade de design, enquanto a criação de componentes complexos, mas leve para a indústria.

-Furthermore, são esperados veículos autônomos e elétricos para liderar o setor automotivo no futuro. Com isso, 3D impresso carro elétrico estará pronto para produção em massa como a tecnologia já fez o seu caminho para o mercado.

-Considering todas as aplicações de fabricação de aditivos, que são destinadas a melhorar a precisão e acabamento dos produtos e a necessidade de aumentar a eficiência, fabricação aditiva é provável que dominam o mercado inteiro na indústria automobilística durante o período de previsão.

-North América to Hold maior parte

-North América é esperada para manter uma participação importante como a adoção do 3D impressão na região tem sido forte, como a indústria e as instituições académicas estão implementando a impressão 3D a uma taxa constante. A adoção de fabricação aditiva por empresas produz vários benefícios econômicos, uma vez que reduz os custos de produção, melhora a eficiência da produção, e contribui para a geração de receitas das organizações e empresas norte-americanas. No entanto, a crescente demanda para a fabricação de aditivos em economias emergentes como a Índia, o Japão ea China está refletindo um crescimento mais elevado, devido a que a Ásia-Pacífico é esperar um crescimento maior no período de previsão.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/13999766

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio’s die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/13999766

Gedetailleerde TOC van wereldwijde Additive Manufacturing & Materials-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de Additive Manufacturing & Materials-markt
5. Marktdynamiek van Additive Manufacturing & Materials Market
6. Wereldwijde Additive Manufacturing & Materials-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde Additive Manufacturing & Materials-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde Additive Manufacturing & Materials-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de Additive Manufacturing & Materials-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….
Our Other Reports:
– Enterprise Data Lake Market = www.thecowboychannel.com/story/43422559/enterprise-data-lake-market-overview-market-by-type-by-manufacturers-regions-industry-analysis-amp-forecast-by-2025
– Polymerized Asphalt Cement Market = www.thecowboychannel.com/story/43437846/polymerized-asphalt-cement-market-2021-analysis-and-forecast-to-2027-by-recent-trends-developments-in-manufacturing-technology-and-regional-growth
– Hollow Conductors Market = www.marketwatch.com/press-release/global-hollow-conductors-market-2021-analysis-by-current-industry-status-growth-opportunities-top-key-players-target-audience-and-forecast-to-2027-2021-03-05
– Bale Loader Market = www.marketwatch.com/press-release/bale-loader-market-professional-survey-by-booming-types-application-report-2021-and-growth-forecasts-to-2027-2021-03-26
– MEO Satellite Market = www.thecowboychannel.com/story/43437846/polymerized-asphalt-cement-market-2021-analysis-and-forecast-to-2027-by-recent-trends-developments-in-manufacturing-technology-and-regional-growth7