http://showbizznet.nl

Wereldwijd Spectacle Lens-marktoverzicht 2021, analyse van kostenstructuur, groeimogelijkheden en prognose tot 2024

Het rapport Spectacle Lens-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/13999581

Marktoverzicht:
-De groei van de wereldeconomie brillenglas markt is te wijten aan de toenemende geriatrische bevolking en de stijgende prevalentie van optische stoornissen. Wereldwijd is de percentathe ge van de oudere bevolking is gestegen van 5,6% naar 8,6% tussen 1961 en 2011. Volgens het US Census Bureau Statistiek, onder de 7,3 miljard mensen in de wereld, in 2015 naar schatting 8,5%, of 617.100.000, waren 65 jaar jaar en ouder.
-Volgens de WHO, op dit moment, mensen hebben een hoge levensverwachting. In 2050, de wereldbevolking in de leeftijd van 60 jaar en ouder zal naar verwachting een totaal van 2 miljard te bereiken. Met ingang van 2018 zijn 125 miljoen mensen in de leeftijd 80 jaar of ouder. Zoals aangegeven in de dezelfde bron, in 2050, wordt geschat dat bijna 120 miljoen mensen zullen wonen in China alleen. De toename van het aantal gevallen van oogaandoeningen, zoals cataract en diabetische retinopathie, over de hele wereld, is het bijstaan ??van de groei van de markt. Volgens het National Eye Institute, de Verenigde Staten geregistreerd 7,7 miljoen diabetische retinopathie gevallen en 24 miljoen cataract gevallen, die naar verwachting 11,3 miljoen en 38 miljoen respectievelijk in 2030. Vandaar dat deze factoren zal naar verwachting de groei van de markt meer dan propell de prognoseperiode.

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/13999581

Spectacle Lens-markt door bedrijven:
– Carl Zeiss Meditec AG
– Essilor International SA
– Hoya Vision Care Company
– Vision Ease
– Seiko Optical Products Co. Ltd
– Rodenstock GmbH
– GKB Ophthalmics Ltd

Principais Tendências de Mercado:

Segmento -Prescription vidro é esperar um mais rápida taxa de crescimento no período de previsão

-Prescription óculos referem-se a óculos cujas lentes foram feitas especificamente para combinar defeitos do portador de visão. De acordo com um relatório publicado pelo Conselho Vision of América, em 2015, 76,2% dos adultos americanos utilizado correção da visão. O relatório também afirma que 159,2 milhões de pessoas nos Estados Unidos usaram óculos de prescrição como um meio de correção da visão. Além disso, com base em gênero, 61,2% de homens nos Estados Unidos usaram óculos enquanto que 67,3% das mulheres usavam óculos (2015).

-O preço de óculos geralmente varia entre US 5-USD 30. Ela depende de vários factores, tais como o tipo de pacote, o tamanho do quadro, de género, de material, peso, e tipo de prescrição (visão única, bifocal, etc). Algumas das marcas de óculos de prescrição incluem Vincent Chase, John Jacobs, Ray-Ban, Tom Ford, Persol, Calvin Klein, etc., que detêm uma grande fatia do mercado prescrição de vidro.

-North América capturou a maior quota de mercado e deverá manter a sua Dominance

-North América dominou o mercado global lentes de óculos, devido à rápida adopção de óculos para visão cuidados na região, crescente população geriátrica, e aumentando a consciência. Os Estados Unidos responderam a ser o principal contribuinte para o mercado de lentes da América do Norte espetáculo. O Conselho Vision of America informou que havia 188,7 milhões de americanos usando alguma forma de correção da visão no país, que era pouco mais de 3 em cada 4 adultos (como em 2015). Além disso, segundo o Conselho Vision of America, o uso aumentou mais para OTC leitores (de 29,8 milhões em 2014 para 30,9 milhões em 2015) e óculos de sol Rx (de 27,4 milhões em 2014, para 29,1 milhões em 2015). Além disso, o uso de óculos de prescrição aumentou de 156,5 milhões em 2014 para 159,2 milhões em 2015 no país. Assim, espera-se que todos os fatores acima mencionados para impulsionar o crescimento do mercado de lentes dos EUA espetáculo.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/13999581

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio’s die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/13999581

Gedetailleerde TOC van wereldwijde Spectacle Lens-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de Spectacle Lens-markt
5. Marktdynamiek van Spectacle Lens Market
6. Wereldwijde Spectacle Lens-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde Spectacle Lens-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde Spectacle Lens-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de Spectacle Lens-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….
Our Other Reports:
– Power Exam Tables Market = www.thecowboychannel.com/story/43437778/power-exam-tables-market-2021-sales-overview-growth-opportunities-and-restraint-to-2025
– Microwave Tissue Processors Market = www.thecowboychannel.com/story/43459597/global-microwave-tissue-processors-market-2021-analysis-by-current-industry-status-amp-growth-opportunities-top-key-players-target-audience-and
– Soy & Milk Protein Ingredients Market = www.marketwatch.com/press-release/soy-milk-protein-ingredients-market-sales-outlook-up-to-date-development-data-and-market-trends-forecast-from-2021-2027-2021-03-08
– Ethacridine Market = www.marketwatch.com/press-release/global-ethacridine-market-2021-revenue-key-players-supply-demand-investment-feasibility-and-forecast-2027-2021-03-03
– Biaxially Oriented Polyester Film Market = www.thecowboychannel.com/story/43459597/global-microwave-tissue-processors-market-2021-analysis-by-current-industry-status-amp-growth-opportunities-top-key-players-target-audience-and36