http://showbizznet.nl

Wereldwijd Air Traffic Control Equipment-marktoverzicht 2021, analyse van kostenstructuur, groeimogelijkheden en prognose tot 2024

Het rapport Air Traffic Control Equipment-markt biedt marktinformatie over de verschillende segmenten van de categorie, gebaseerd op type formulering en geografie. Marktomvang en prognose zijn in het rapport weergegeven in termen van zowel Waarde als Volume. Een gedetailleerde kwalitatieve analyse van de factoren die verantwoordelijk zijn voor het stimuleren en afremmen van groei en toekomstige marktkansen is ook besproken

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14245720

Marktoverzicht:
-De markt voor apparatuur voor luchtverkeersleiding is naar verwachting groeien met een CAGR van meer dan 8% tijdens de prognoseperiode.
– De groei van het luchtverkeer heeft de belangrijkste motor voor de groei van de markt. De stijging is momenteel meer in de regio Azië-Pacific, waar het aantal passagiers die reizen door de lucht voortdurend toeneemt.
– Toename van het aantal luchthavens in de opkomende economieën en de behoefte aan efficiënte beheer van het luchtruim is luchthavens en luchtvaartmaatschappijen gedwongen om te investeren in de luchtverkeersleiding technologieën.
– Zoals vliegtuigen operators over de hele wereld het belang van verbeterde Air Traffic Control (ATC) diensten hebben gerealiseerd, worden ze steeds meer investeren in de ontwikkeling van innovatieve luchtverkeersleiding technolog

Informeer of deel uw vragen vóór de aankoop Dit rapport: – www.absolutereports.com/enquiry/pre-order-enquiry/14245720

Air Traffic Control Equipment-markt door bedrijven:
– Thales Group
– Indra Sistemas, SA
– Raytheon Company
– Harris Corporation
– Collins Aerospace
– Honeywell International Inc.
– Frequentis AG
– Acams Airport Tower Solutions
– Lockheed Martin Corporation
– Northrop Grumman Corporation
– Cobham PLC
– Searidge Technologies*

Principais Tendências de Mercado:

Segmento -Comunicação Equipment vai continuar a manter um major Market Share Durante o período de previsão

-Em 2018, o segmento de equipamentos de comunicação é estimada representam a maior fatia do mercado. Uma grande parte do segmento é atribuído principalmente ao fato de que a comunicação entre pilotos e operadores de controle de solo é essencial para um fluxo ordenado de informações sobre as informações da aeronave para a gestão de tráfego aéreo. Anteriormente, os sistemas de comunicação de voz, que envolveu a transmissão de informações entre os controladores de tráfego aéreo e pilotos, foram utilizados principalmente para gerenciar tráfego aéreo. No entanto, estes sistemas de comunicação de voz convencionais não pode funcionar eficazmente em espaço aéreo congestionado. Isso impulsionou a necessidade de desenvolver equipamentos de comunicação avançada para controle de tráfego aéreo, que está atraindo grandes investimentos atualmente. Assim, este segmento está projetado para crescer com a maior CAGR durante o período de previsão.

-Ásia-Pacífico mercado cresça com a maior CAGR durante o período previsto

-Atualmente, América do Norte é o maior mercado para o equipamento de controlo de tráfego aéreo, devido a um grande número de aeroportos nos Estados Unidos e Canadá, que estão instalando novos equipamentos ATC para gestão do tráfego aéreo. No entanto, Ásia-Pacífico está projetado para ser o mercado que mais cresce no período de previsão. Fatores como o aumento de viagens aéreas na região devido a reduções nas tarifas e o crescimento do número de pessoas que podiam pagar o transporte aéreo, o foco em acordos de comércio livre e justo, a implementação de normas de segurança da aviação rigorosos, desenvolvimento de infra-estrutura do aeroporto, estão actualmente a dirigir o crescimento do mercado na região.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport – www.absolutereports.com/enquiry/request-sample/14245720

Redenen om dit rapport te kopen
• Analyseren van verschillende perspectieven van de markt met behulp van de vijfkrachtenanalyse van Porter
• Onderzoek naar producttype en toepassing die naar verwachting de markt zullen domineren.
• Onderzoek naar regio’s die naar verwachting de snelste groei zullen meemaken tijdens de prognoseperiode.
• Identificeer de laatste ontwikkelingen, marktaandelen en strategieën van de belangrijkste marktspelers.
• 3 maanden ondersteuning voor analisten, samen met het marktschattingsblad (in Excel).

Koop dit rapport (prijs 4250 USD voor een licentie voor één gebruiker) op www.absolutereports.com/purchase/14245720

Gedetailleerde TOC van wereldwijde Air Traffic Control Equipment-markt – groei, trends, voorspellingen en uitdagingen
1. Inleiding
2. Onderzoeksmethodologie
3. Samenvatting
4. Marktoverzicht en trends van de Air Traffic Control Equipment-markt
5. Marktdynamiek van Air Traffic Control Equipment Market
6. Wereldwijde Air Traffic Control Equipment-marktsegmentatie, per capaciteit
7. Wereldwijde Air Traffic Control Equipment-marktsegmentatie, per materiaalsoort
8. Wereldwijde Air Traffic Control Equipment-marktsegmentatie, gesegmenteerd per regio
9. Competitief landschap en introductie van de Air Traffic Control Equipment-markt
10. Key Vendor Analysis (overzicht, producten en diensten, strategieën)
11. Disclaimer
En nog veel meer….
Our Other Reports:
– Melamine Edge Bands Market = www.thecowboychannel.com/story/43466257/global-melamine-edge-bands-market-trends-with-supply-chain-analysis-industry-active-participants-alternative-analysis-impact-of-covid-19-from-the
– Hexamine Market = www.thecowboychannel.com/story/43487347/global-hexamine-market-overview-manufacturing-cost-structure-analysis-growth-opportunities-and-restraint-to-2027
– Electronic Framework Market = www.marketwatch.com/press-release/global-electronic-framework-market-analysis-by-manufacturers-regions-type-and-application-to-2027-2021-03-11
– Hydrocarbon Tank Market = www.marketwatch.com/press-release/hydrocarbon-tank-market-sales-outlook-up-to-date-development-data-and-market-trends-forecast-from-2021-2027-2021-03-09
– Melamine Faced Chipboard (MFC) Market = www.marketwatch.com/press-release/melamine-faced-chipboard-mfc-market-growth-opportunities-sales-revenue-consumptions-industry-analysis-and-forecasts-2027-2021-03-1096