http://showbizznet.nl

Electronic Health Records-marktomvang, concurrentie door fabrikanten, concentratiesnelheid, productievolume, prijs

Verslag getiteld – 2020-2023 Global and Regional Electronic Health Records Industry productie, verkoop- en consumptiestatus en prospects Professional Market Research Report; is een geavanceerd bedrijfsoverzicht van de industrie, omvat het grote type, regio’s, fabrikanten en eindgebruikers segmentatie-analyse. Electronic Health Records-rapport analyseer ook de wereldwijde capaciteit, productie, capaciteitsnelheid, ex-fabrieksprijs, omzet, kosten, bruto en brutomarge, grote fabrikanten prestaties en marktaandeel. Financiële analyse omvat verkoopvolume, verkoopprijs en verkoopinklijke analyse.

Ontvang een voorbeeldkopie van het rapport- www.industryresearch.co/enquiry/request-sample/12885738

Elektronische patiëntendossiers (EPD) zijn de digitale versie van een patià € ™ s medische geschiedenis, die wordt onderhouden door de zorgaanbieder in de tijd, en kunnen alle van de belangrijkste omvatten executives⠀ ™ klinische gegevens aan dat individuele zorg relevant in het kader van een bepaalde provider . EHRs bevatten gegevens, variërend van demografie, problemen, opmerkingen over de voortgang, vitale functies, medicijnen, medische geschiedenis, inentingen, radiologie rapporten, laboratorium data.Over de afgelopen twee decennia, informatietechnologie (IT) heeft elk facet van de wereldwijde gezondheidszorg revolutie . De overgrote goedkeuring van de IT- en digitale infrastructuur in de gezondheidszorg heeft informatie die zowel een voordeel en een uitdaging voor elke provider. Bewustwording over de ziekte en de behandeling is het redden van levens, terwijl het ontbreken van effectief beheerde dataservice deze informatie kan in gevaar. Niettemin zijn diverse piloot en cohort studies worden uitgevoerd door de overheid organisaties en instellingen met betrekking tot de effectiviteit van een geautomatiseerde patiënt gezondheidszorg informatiesystemen en EPD’s vervangen in toenemende mate met de hand gevuld vellen papier, medische beelden en andere betrokken met een patià € ™ s geschiedenis van de gezondheidszorg documenten .

Sleutel doelgroep
– Electronic Health Records-leveranciers
– Electronic Health Records-fabrikanten
– advies- en adviserende bedrijven
– Overheids- en beleidsmakers

Ga voor meer informatie of query of aanpassingen voordat u koopt, op- www.industryresearch.co/enquiry/pre-order-enquiry/12885738

Major Segmentation Analyse:
Electronic Health Records Market door top Fabrikanten:
-PA SUN
-IBM
-PCCW Solution
-PKU Healthcare IT CO.
-Ltd
-Kingdee
-Duchang IT
-GoodWill
-Wining
-Neusoft
-Allscripts Healthcare Solutions, Inc.
-Athenahealth, Inc.
-Cerner Corporation
-CPSI
-Epic Systems
-EClinicalWorks

-door Installatie
-Web Based
-Client Server Based
-Software als Services

-Door eindgebruiker
-Ziekenhuis
-Physician Office
-Ambulatory chirurgiecentra
-Anderen

Belangrijke problemen aangepakt

Om de Electronic Health Records-verkoop, omzet, status en prognose te analyseren en te bestuderen en te bestuderen;
Om de verkoop-, inkomsten- en marktaandeel van topspelers in hoofdgebieden te bestuderen;
Richt zich op de belangrijkste Electronic Health Records-spelers, om de verkoop, omzet, marktaandeel- en ontwikkelingsplannen in de toekomst te bestuderen;
Om de markt te definiëren en te voorspellen op type, toepassing en regio;
Om het marktpotentieel en voordeel van de wereld- en sleutelgebieden te analyseren, kansen en uitdaging, beperkingen en risico’s;
Om belangrijke trends en factoren te identificeren of de marktgroei te remmen;
Om elke submarkt strategisch te analyseren met betrekking tot individuele groei-trend en hun bijdrage aan de markt;
Om de belangrijkste spelers strategisch te profileren en hun groeistrategieën uitgebreid te analyseren.

Koop dit rapport (prijs $ 3500 voor een licentie met één gebruiker) – www.industryresearch.co/purchase/12885738

HOOFDSTUK 1 Electronic Health Records-industrieoverzicht
• Definitie
• Korte introductie door grote technologie
• korte introductie door het grote type
• Korte introductie door grote regio’s
• korte introductie door grote eindgebruiker
HOOFDSTUK 2 PRODUCTIE Electronic Health Records Marktanalyse
• Wereldwijde productiemarktanalyse
• 2013-2018 Global Capaciteit, productie, bezettingsgraad, ex-fabrieksprijs, inkomsten, kosten, bruto en bruto marge-analyse
• 2013-2018 Major fabrikanten prestaties en marktaandeel
• Regionale productiemarktanalyse
• 2013-2018 Regionale marktprestaties en marktaandeel
HOOFDSTUK 3 VERKOOP Electronic Health Records-marktanalyse
• Wereldwijde verkoopmarktanalyse
• 2013-2018 Global Sales Volume, Sales Prijs en Sales Revenue Analyse
• 2013-2018 Major fabrikanten prestaties en marktaandeel
• Regionale verkoopmarktanalyse
• 2013-2018 Regionale marktprestaties en marktaandeel
Blader door Complete toc op: www.industryresearch.co/toc/12885738,TOC
Our Other Reports:
– Ethernet Controller Market Research Report Includes Size, Capacity, Production, Revenue, Gross Margin, Forecast to 2027 = www.thecowboychannel.com/story/43460199/ethernet-controller-market-research-report-includes-size-capacity-production-revenue-gross-margin-forecast-to-2027
– Latest Controlled-Release Compound Fertilizer Market Size Report, Sales By Application, Manufacturing Base and Competitors and Forecast Till 2024 = www.thecowboychannel.com/story/43550498/latest-controlled-release-compound-fertilizer-market-size-report-sales-by-application-manufacturing-base-and-competitors-and-forecast-till-2024
– Bar Stools Market Analysis 2021 Growth Opportunities, Trends, Segmentation and Outlook 2025, with Impact of COVID-19 = www.wboc.com/story/43340903/bar-stools-market analysis-2021-growth-opportunities-trends-segmentation-and-outlook-2025-with-impact-of-covid-19
– Dental 3D Printing Sacner Market Size 2021 by Manufactures Types, Applications, Regions and Forecast to 2026 Recent Trends with COVID-19 Impact Analysis = www.wicz.com/story/43158876/dental-3d-printing-sacner-market-size-2021-by-manufactures-types-applications-regions-and-forecast-to-2026-recent-trends-with-covid-19-impact-analysis
– Proleukin Market Size by Regional Production Volume, Consumption Volume, Revenue and Growth Rate to 2027 = www.wicz.com/story/43247058/proleukin-market-size-by-regional-production-volume-consumption-volume-revenue-and-growth-rate-to-2027